Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، حسنعلی اصغری اظهار کرد: تا کنون ۱۵۲ هزار دانش آموز قزوینی در پایه‌های دوم تا ششم دوره ابتدایی، پایه‌های هشتم و نهم دوره اول متوسطه و پایه‌های یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه (نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش) در سامانه فروش کتب درسی ثبت نام کرده اند و ابن فرآیند ثبت نام از اواخر فروردین ماه آغاز شده و همچنان تا ۲۳خرداد ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط پیش آمده روش منعطف برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی در نظر گرفته شده است، افزود : با دو روش فردی و گروهی می توان نسبت به سفارش کتاب‌های درسی دانش آموزان اقدام کرد.

اصغری ادامه داد: در بخش فردی والدین دانش آموزان می‌توانند با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی بخش ورود دانش‌آموزان و با ثبت کد ملی و سریال شناسنامه و پرداخت الکترونیکی هزینه بسته آموزشی مورد نیاز خود را سفارش دهند.

وی اضافه کرد : همچنین در بخش گروهی نیز مدیران مدارس می توانند از طریق سامانه سناد به بخش سفارش گروهی کتاب‌های درسی سامانه مذکور مراجعه کرده و به صورت جمعی نسبت به سفارش کتاب‌های درسی اقدام کنند.

این‌ مسئول تاکید کرد: والدین دانش‌آموزان و مدیران مدارس می‌توانند با مراجعه به سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com به روش فردی و گروهی اقدام به خرید و ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده را انجام دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد : هیچ کتابی در کتاب‌فروشی‌های سطح شهر قزوین ثبت نام و توزیع نخواهد شد.

اصغری تصریح کرد: کم توجهی نسبت به ثبت نام کتب درسی از سوی والدین در ابتدای سال می‌تواند مشکلات زیادی را برای دانش‌آموزان و معلمان ایجاد کند که توصیه می شود مدیران مدارس و والدین برای ثبت نام پیش از اتمام زمان مقرر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه کتاب‌های درسی دانش آموزان در محل تحصیل مندرج در سامانه ثبت توزیع خواهد شد، افزود : اگر محل تحصیل و یا پایه تحصیلی دانش آموزی تغییر کند ، نیمه دوم مرداد ماه شرایط ویرایش اطلاعات مجدد فراهم خواهد شد و والدین هیچگونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

استان قزوین دارای ۲۵۰هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان دانش آموز دانش آموزان مدیرکل آموزش و پرورش مشکلات سفارش کتاب های درسی دانش آموزان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد