Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اسدالله مرتضایی" معاون توسعه و منابع پشیبانی سازمان پژوهش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره نظارت بر بازار سیاه کتب درسی در سال جاری همزمان با توزیع کتاب‌های درسی جدید گفت: توزیع کتب درسی تماما مبتنی بر سامانه فروش است، زیرا این سامانه از دانش آموزان کد ملی درخواست می‌کند و احتمال اینکه تخلف و فروش غیرقانونی در آن صورت بگیرد، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: در سال‌های گذشته کتاب برخی از دوره‌ها را از طریق کتاب فروشی‌ها توزیع می‌کردیم، ولی امسال کل دوازده پایه از طریق سامانه فروش کتاب انجام می‌شود و از طریق ما به استان‌ها، مناطق و مدارس ارسال خواهد شد و سپس به وسیله مدارس به دست دانش آموزان می‌رسد که در این مورد اصلا کتاب فروشی ها دخیل نیستند.

مرتضایی اظهار داشت: البته ما مخالف این نیستیم که کتاب‌فروشی‌ها کتب درسی بفروشند به همین دلیل امسال چندین جلسه با اتحادیه‌های آنها گذاشتیم و چند شرط را هم ذکر کردیم، اما بنا به دلایلی آنها شرط های ما را نپذیرفتند. به آنها گفتیم اگر مایلید کتاب درسی بفروشید باید به شکل شفاف در سامانه ما ثبت نام کنید و با قیمتی که ما می‌گوییم کتاب‌ها را به فرورش برسانید. اما آنها اصرار داشتند که ما حداقل ۱۷ درصد سود می‎خواهیم و این باعث می‌شد آنها عملا قیمت کتاب را افزایش دهند و ما این را نپذیرفتیم.

معاون توسعه و منابع پشیبانی سازمان پژوهش گفت: ما اعلام کردیم که برای سود توزیع کتابفروشی‌ها حداکثر تا ۸ درصد می‌توانیم با آنها کنار بیایم، بخاطر اینکه همه کارها را ما انجام می‌دهیم و هزینه اضافی به کتابفروشی‌ها تحمیل نمی‌شود. قبلا شرایط اینطور بود که کتابفروشی‌ها برای این کار سرمایه گذاری می‌کردند، ولی اکنون اینطور نیست، زیرا بر اساس سامانه فروش کار پیش می‌رود و هیچ کتابفروشی سرمایه گذاری نمی‌کند. در کل ما به کتاب فروشان اعلام کردیم که اگر راضی هستند می‌توانند ۸ درصد سود را بپذیرند، ولی آنها این شرط را قبول نکردند.

وی اظهار داشت: نکته بعدی این است که خیلی از این اصناف  که کتاب درسی می‌فروشند اصلا کتاب فروشی نیستند، ما نهایتا در تهران و قم اتحادیه کتاب فروشی درسی داریم. در حقیقت جاهایی که اقدام به فروش کتاب می‌کنند، در واقع لوازم التحریرفروشی هستند. ما باز با این هم مشکلی  نداریم، اما بنا بر این بود که هرچه توزیع کتاب توام با شفافیت باشد مشکلات کاهش پیدا می‌کنند، اما کتاب فروشی‌ها اصرار دارند که همان رویه‌های سنتی را داشته باشند که آن روش‌ها تبعات زیادی خواهد داشت.

مرتضایی در پاسخ به این سوال که اگر امکان فروش کتب درسی در کتابفروشی ها نباشد، آن دسته از دانش آموزانی که حین سال تحصیلی با مشکل مواجه می‌شوند یا به هر نحوی کتاب خود را گم کنند، چطور باید اقدام کنند؟ گفت: ما چند نکته را در این زمینه به دانش آموزان، مدیران مدارس و اولیا گفته‌ایم و باز هم به آنها تاکید می‌کنیم. پایه‌های دوم ابتدایی تا دوازدهم به جز پایه‌های ورودی از ۲۴ فرودین تا ۲۳ خرداد مهلت ثبت سامانه سفارش کتاب را دارند.

معاون توسعه و منابع پشیبانی سازمان پژوهش گفت: تعداد ۱۱ میلیون دانش آموز در این پایه‌ها هستند که تا امروز قریب به ۱۰ میلیون نفر آنها نسبت به ثبت نام اقدام کرده‌اند، حدود یک میلیون نفر مانده که ثبت نام را انجام نداده‌اند، از این رو توصیه می‌شود، این دانش آموزان ثبت نام کتب درسی را سریعا انجام دهند و کار را برای روز آخر نگذارند که دچار مشکل نشوند.

مرتضایی بیان کرد: پایه‌های ورودی مانند پایه اول، هفتم و دهم از ۸ تیرماه تا ۱۵ تیرماه می‌توانند، نسبت به ثبت نام کتاب اقدام کنند و اگر به هر دلیلی نتوانند ثبت نام کنند و نیازمند به اصلاح اطلاعات ثبت نامی خود هستند، از ۱۷ تا آخر شهریور این فرصت را دارند که اصلاح ثبت سفارش را انجام دهند.

معاون توسعه و منابع پشیبانی سازمان پژوهش در واکنش به احتمال راهیابی کتاب درسی به بازار سیاه گفت: سال گذشته بخشی از کتاب‌های ما از طریق کتاب فروشی‌ها توزیع شد، یعنی ما فروش ترکیبی از سنتی و مدرن را داشتیم و امسال کتاب کل پایه‌ها در سامانه فروش قابل عرضه است، زیرا مبتنی بر کد ملی است تا ما شاهد روند سال گذشته نباشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کتاب درسی کتابفروشی کتب درسی معاون توسعه بازار سیاه کتاب کتاب فروشی ها کتابفروشی ها دانش آموزان سامانه فروش کتاب درسی کتب درسی پایه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «پرونده مختارنامه» نوشته رضا استادی به تازگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب روایتی از فراز و فرودهای سریال تلویزیونی مختارنامه است.

پرونده مختارنامه حاوی ناگفته‌هایی از سریال تلویزیونی مختارنامه و تحلیل و تشریح روند ساخت این اثر است که نگارش آن از سال ۱۳۸۵ آغاز و طی بازنویسی‌های مختلف، مهر ۱۴۰۲ به پایان رسیده است.

کتاب مورد اشاره در ۶۰۰ صفحه نوشته شده و طی ۱۰ فصل به ترتیب زمانی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ روند ساخت و پخش این سریال را به صورتی داستان گونه و صریح روایت می‌کند. همچنین در بخشی از کتاب سه تک نگاری درباره محمود فلاح، عظیم جوانروح و داوود میرباقری قرار گرفته و پایان بخش کتاب نیز آلبوم تصاویر پشت صحنه سریال است که تاکنون منتشر نشده اند.

کد خبر 6095489 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو